Over ons

SINDS 2001…

“Autoboutique Leimbergen” werd opgericht in 2001 en is sindsdien een gevestigde waarde te Aalst.

Met reeds 22 jaar ervaring in de automobielsector zijn wij vooral gekend wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare tweedehandswagen.

Wij bieden recente Duitse merkvoertuigen aan zoals Porsche, Bmw, Mercedes en Audi, maar ook exclusieve merken zoals Ferrari, Lamborghini, Maserati, Bentley,… vindt u regelmatig in ons aanbod terug.

ONDERHOUD en CAR-PASS…

Als lid van TRAXIO en erkend verkoper stellen wij hoge eisen en worden al onze wagens zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd zodat wij kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten.

Al onze wagens worden afgeleverd met een kilometercertificaat (car-pass) en hebben een onderhoudshistoriek van de constructeur.

Indien nodig wordt uw droomwagen ook steeds afgeleverd met een onderhoudsbeurt, uitgevoerd bij de constructeur waardoor uw wagen een meerwaarde behoudt indien u deze ooit zou verkopen in de toekomst.

OVERNAME…

Ook de overname van uw huidige wagen of het te koop stellen van uw wagen in consignatie is bij ons mogelijk.

GARANTIE EN SERVICE NA VERKOOP…

De TRAXIO garantie die wij aanbieden voor de periode van 12 maanden en service na verkoop stellen u gerust bij uw aankoop van uw wagen.

Wij werken samen met een team van mechaniekers met jarenlange ervaring en bieden een gratis vervangwagen aan tijdens de herstelling van uw wagen.

LOCATIE en OPENINGSUREN…

Al onze wagens zijn te bezichtigen na telefonisch afspraak op onze parking te Aalst.